Bedrijven
Satechi

Satechi

Satechi is een Amerikaans merk die zich richt op prettige accessoires en handige toevoeging voor je MacBook. De meeste producten van Satechi zijn gemaakt van aluminium, want niet alleen sterk is maar er ook mooi uitziet en niet te vergeten goed past in combinatie met je MacBook zoals bijvoorbeeld de Satechi USB-C naar HDMI adapter.

Toen Apple de USB Type-C aansluiting op de MacBook introduceerde was Satechi één van de eerste merken die hiervoor direct allerlei slimme hubs en adapters ontwikkelde. Inmiddels is er een breed aanbod van verschillende producten die ieder op zich diverse extra functionaliteiten en/of aansluitingen bieden.

Over Satechi

Satechi accessoires zijn volledig in herkenbare stijl ontworpen en integreren daardoor naadloos in de digitale lifestyle van iedere Apple liefhebber. Een product van Satechi voegt meer mogelijkheden toe, waardoor er nog efficiënter gebruik gemaakt kan worden van ieder Apple device. Alle Satechi producten zijn gemaakt van hoogwaardige premium materialen waardoor deze uiterst duurzaam zijn en uitblinken in kwaliteit.

Satechi mouse pads en numpads

Met het merk Satechi wordt het zelfs weer leuk om een mousepad te gebruiken. De aluminium Satechi mousepad is een lust voor het oog en past goed bij je iMac en MacBook. Door de afgeronde hoeken is de Satechi aluminium mouse pad erg gebruiksvriendelijk. Het slanke Satechi numpad is een perfect accessoire voor je werkplek. Ontworpen met de iMacs en MacBooks in het achterhoofd en hij is zeer functioneel. Ook de Satechi keypad is er in verschillende uitvoeringen, met usb aansluiting, wireless of met Bluetooth. Door de verschillende kleurmogelijkheden is de Satechi mousepad of goed te combineren met je MacBook, net zoals de keypad en de numpad.