Dagje uit
Met de NapPas kortingen KidZcity bezoeken

Met de NapPas kortingen KidZcity bezoeken

Wil je met de NapPas kortingen KidZcity bezoeken? Dat kan met heel veel korting! KidZcity gelegen in Utrecht is een van de grootste indoor speelparadijzen van Nederland. Met een oppervlakte van wel 5000m2 is er bij KidZcity genoeg te doen voor jong en oud!

Met de NapPas kan je 20% korting krijgen tot wel 4 personen op een gezellig dagje naar KidZcity.

Wat is er in KidZcity te beleven?

In KidZcity is ervoor zowel jong en oud veel te beleven. Zo kunnen de kleintjes lekker spelen in de ballenbak, lopen met de loopwagen op het speciale parcours en kunnen ze lekker klimmen en klauteren op de verschillende klimtoestellen.

Voor de grotere kinderen is er een enorm klimdoolhof neergezet en kunnen ze glijden vanaf het kasteel. Het kasteel heeft veel verschillende glijbanen waar ze vanaf kunnen. Uiteraard kunnen de kleinere kinderen ook vanaf, maar dan meestal met begeleiding.

Verder kan je er nog lasergamen, schieten met zachte foamballen en in verschillende attracties gaan zoals de zweefmolen bijvoorbeeld.

De begeleiding kan ook meedoen aan de verschillende activiteiten. Samen met de kinderen het grote funhouse in, van de familieglijbaan of punten scoren tijdens het lasergamen.

Een aantal van de faciliteiten die te vinden zijn in KidZcity:

  • Er is een terras aanwezig, waar je overzichtelijk zit en toezicht kan houden op de spelende kinderen. Daarbij is ook een horecagelegenheid aanwezig.
  • Een babyverschoonruimte en magnetron om melk in op te warmen.
  • Vele attracties zoals botsauto’s, een zweefmolen en grote glijbanen.
  • Er is ook veel en genoeg gratis parkeerplekken, dus je kan met de hele familie komen!