Bedrijven
Geweldige service bij Maton Groep

Geweldige service bij Maton Groep

Het is niet het aller fraaiste onderwerp, maar afval moeten we allemaal kwijt. Of je nu een restaurant hebt of bouwvakker bent en regelmatig op locatie werkt, afval hoort er elke dag weer bij. Om ervoor te zorgen dat je hier weinig omkijken naar hebt, kun je een afvalcontainer bestellen bij Maton Groep.

Zij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van het verwerken van afval, maar ook in de levering en het ophalen van containers. Restaurants of kantoren kiezen er vaak voor om een rolcontainer te huren, die geregeld opgehaald en verwisseld wordt voor een schone. Ben je van beroep bouwvakker, dan zul je geregeld een container nodig hebben voor je klussen. Bij Maton Groep word je super persoonlijk geholpen en kun je ook telefonisch even snel op rekening een container huren in plaats van via de webshop. Hoe fijn is dat!

Geen omkijken naar afval

Afval is meestal niet iets waar je veel over na wil denken of mee bezig wil zijn tijdens het verbouwen. Zorg er daarom voor dat je niet telkens naar de stort hoeft te rijden, maar een bouwcontainer laat plaatsen. Bij Maton Groep doen ze dit wel zes dagen in de week en waar nodig al binnen 24 uur na het plaatsen van de order. Je kunt een puincontainer bestellen via de webshop, maar natuurlijk ook telefonisch of via de chat. Dit mooie familiebedrijf staat snel en persoonlijk voor je klaar! Je zult niet makkelijk een betere specialist in afval vinden.