Bedrijven
Aanbiedingen Telegraaf

Aanbiedingen Telegraaf

De Telegraaf staat niet alleen vol verrassingen wanneer het aankomt op nieuws en achtergronden, maar ook met kortingen en aanbiedingen die ze speciaal voor jou regelen. Niet alleen kan je cadeaus of korting krijgen bij langer lopende abonnementen, maar er zijn ook vaker proefabonnementen waar je een leuk cadeau bij krijgt. De aanbiedingen van de Telegraaf maken het zeer de moeite om het in de gaten te houden en op het juiste moment jouw abonnement af te sluiten. 

Aanbiedingen Telegraaf tot 60 procent korting

Kies je voor korting op jouw abonnement dan geldt dat hoe langer jij een abonnement neemt, des te hoger de korting is die jij krijgt. Je kan kiezen voor een papieren of een digitaal abonnement en je kan deze twee ook combineren, voor door de week, in het weekend of allebei. Hoe meer jij in jouw abonnement kiest en hoe langer jij een abonnement neemt, des te goedkoper wordt De Telegraaf. Je krijgt met alle abonnementen toegang tot de Premium artikelen online van deze krant. 

De Telegraaf is de stem van het volk

De Telegraaf is een krant voor het volk. Met een enerverend verleden en diverse richtingen, vind je je veel sport en entertainment, criminaliteit en showbiz, naast het nationale en internationale nieuws. Ook het financiele nieuws behoudt een prominente plaats. Wanneer jij precies wilt weten wat er speelt in Nederland en de rest van de wereld, dan kies je voor een abonnement op De Telegraaf. Of je nu een digitaal of papieren abonnement kiest, met De Telegraaf ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.